Jdi na obsah Jdi na menu
 


A nakonec překvapení do nové sezóny 2019

3. 12. 2018

A nakonec překvapení do nové sezóny 2019

již delší dobu uvažujeme o posunu našeho závodění na trochu vyšší úroveň. Ve spolupráci s Race 64 Teamem Jirky Formánka ( a spol.)  se podařilo sehnat velmi zajímavého sponzora mimo území ČR. Je to samozřejmě o osobní známosti a o poměrně složitých přípravných procedurách,  ale je nutno zdůraznit, že všechna dosavadní jednání se prozatím vyvíjí velice slibně. Předpokladem podpory  a hlavním požadavkem sponzora je sloučení (fúze) našich teamů  a vytvoření zcela nové  stáje pro dva identické produkční vozy nejvyšší kategorie. Roční částka vyjednávaného rozpočtu se předběžně pohybuje v řádech jednotek mil.  Vše je samozřejmě zatím v jednání, a pokud nebude vše potvrzeno, nebudeme nic dalšího zatím zveřejňovat. Sledujte náš web a web Race 64 Teamu

dle dnešní zprávy Jiřího Formánka

zpracoval 3.12.2018 Hnáta v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re komentář

(Hnáta, 20. 12. 2018 16:44)

Pane Souško, je mi úplně stejně líto Malcolma Wilsona, jako vám, ale věřte tomu, že náš rozpočet bude asi dvacetkrát menší, než kolik by potřeboval M-sport ve WRC na jednu sezónu. Lituji, ale M-sportu pomoci nemůžeme.

komentář

(Josef Souška, Prachatice, 20. 12. 2018 16:40)

Tak tedy nevím, kdybyste raději pomohli Malcolmu Wilsonovi do příští sezóny s M-sportem a necpali se při vašem věku do velkejch aut. Je to vaše věc, ale Fordu by to pomohlo. Co to přinese vám?

držím palce

(Jan, 3. 12. 2018 16:06)

Ahoj, moc vám držím palce at to klapne, víte jestli to bude mitsubishi evo 10 nebo nakonec subaru wrx sti?