Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hromadná oslava narozenin členů HRT

29. 8. 2011

V sobotu 10. září proběhla zatím netradiční oslava narozenin členů týmu, a to tzv. hromadná oslava.

Nejdříve se Pytlák, Dejmal, Balů, Dandy a Hnáta sešli před 9. hodinou v Dlouhé Lhotě u Příbrami, kde měl  Dandy objednané jízdy s  Hummerem. Hnáta s Balů pořizovali dokumentaci celé jízdy a Pytlák s Dejmalem se vezli na zadních sedadlech. Před půl desátou jsme měli odjeto a na řadu přišla manipulační etapa do blízkých Hostomic, která se jela podle itineráře. Obě posádky: Balů - Dejmal a Dandy - Pytlák jí zvládli bez problémů a kolem čtvrt na jedenáct jsme se všichni ocitli na náměstí v Hostomicích před prodejnou potravin.

Zazásobili jsme se na večer především pečivem a špekáčky na gril, protože za námi měli ještě dorazit Dr.House s Lindovkou, Pinďa a pozvaní hosté: Michal Kotek s Veronikou.

Poté jsme se přesunuli do blízké hospody na oběd. Jako první dorazili Michal s Veronikou. Hnáta mezitím stavěl panely samoobslužných kontrol pro etapu Podprdské minirajle 2011 - což byl jeho výmysl, který sloužil především pro přesun posádek z Hostomic do cíle oslav, do autokempu v Zadní Třebáni.

Ještě před 13. hodinou se posádky v pořadí: Dandy - Pytlák, Balů - Dejmal, Michal - Veronika a na poslední chvíli dorazivší Pinďa ( sólo bez navigátora ) vydaly na trať zhruba dvacetikilometrové orientační jízdy se šesti samoobslužnými kontrolami. S drobnými  záludnostmi trati se někteří popasovali lépe, někteří hůře, ale účel - dopravit se soutěžním způsobem do cíle oslav - byl splněn, dojeli všichni.

V cíli, v kempu Na ostrově v Zadní Třebáni, na nás čekala objednaná společenská místnost, megachatička pro cca 40 lidí, která se nám velice hodila pro promítání plánovaných filmů. Tak trochu oproti původním plánům velký zájem soutěživých typů přilákal stolní fotbálek, takže e promítání odložilo na později. Chatka se však dala okenicemi zatemnit proti právě zapadajícímu slunci a díky Danovým DVD, CD a co já vím jakých dalších přehrávačů, notebooků a projektorů, ozvučení pomocí domácího kina, byla iluze minikina dokonalá. Nejdříve jsme si došli na pivo do nedaleké hospůdky a hned potom se začal promítat historický dokumentární film o skupině B. Dále následovaly nejpovedenější on-boardy z letošní a loňské sezóny  a další kuriozity.

Vyvrcholením večera bylo promítání kultovního sovětského filmu Gonščiki ( Rallye Modrý průsmyk ) v původním znění bez titulků od 20:00, poté grilovačka a večeře a od cca 22:15 promítání dalšího z kultovních rallye-děl tentokrát, ale naší produkce: Známost sestry Aleny.

Michal Kotek s Veronikou se již odpoledne omluvili, že se zastaví později, naopak k večeru přijeli Dr. Haus s Lindovkou. Pinďa klasicky musel odjet na koncert jejich kapely,ale aspoň jsme se s ním na chvilku viděli. Ještě před prvním filmem jsme si rozdali pěkné a nápadité dárky a zapili jsme jak již ty, kteří letos narozeniny slavili, tak ty, kteří je jistě ve zdraví letos ještě oslaví. 

Balů odjel někdy po půlnoci a tak na nocleh zbyli pouze čtyři: Dandy, Pytlák, Dejmal a Hnáta.

Zhruba ve dvě hodiny jsme si ustlali na karimatkách ve společenské místnosti.

Ráno jsme vstávali v 8 hodin, protože jsme měli v plánu se ještě zastavit v nedaleké Litni u Michala Kotka v dílně. Kolem jedenácté jsme se tam objevili a absolvovali jsme exkurzi jak po zámeckém parku, Michalově dílně, tak i prohlídku soukromého Michalova ( a jeho bratra ) muzea historických vozidel.

Asi v půl jedné jsme se vydali domů.

Podle mého názoru se akce zdařila, jako tradičně to chtělo větší účast, tak uvidíme, co příští rok první sobotu v září.

 

Hnáta v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super akce

(Dandy, 12. 9. 2011 22:15)

Jirko díky moc za perfektní organizaci. Doufám, že z této akce vznikne tradice :-)

HRT + KRT

(Krteczek, 12. 9. 2011 11:53)

HRT + KRT. Aneb děkujeme Hnátovi za příjemné zpestření sobotního odpoledne. Podprdská minirajle 2011 neměla chybu.

PS: Čekejte odvetu :-)

Oslava

(Balů, 11. 9. 2011 15:34)

Pokud mohu hovořit za sebe, oslava se zdařila, ráno jsme se zúčastnili jízdy Dandyho s Hummerem, po obědě jsme se přesunuli do kempu, kde proběhlo několik skvělých zápasů ve stolním fotbale mezi týmy Dandy-Pytlál vs. Dejmal-Balů, promítlo se pár dobrých filmů o rally, z jejich začátků, nostalgicky jsme zavzpomínali na klaisku- třídu B a zhlédli 2 kultovní filmy. Kdo nebyl prohloupil. Petr

omluva

(od Sýkorky, 8. 9. 2011 12:59)

Ahoj,
všem se moc omlouvám,moc mě to mrzí,ale na oslavu HRT-narozenin se nemůžu dostavit z pracovních důvodů.Hodně moc si to užijte a každý si za mě dejte panáčka.Duchem budu s vámi.Určitě si to s vámi ještě vynahradím.Budu držet palečky ať vyjde i počasí a nad naším týmem svítí sluníčko.

Pa pa .Sýkorka

P.S. Zdravím i hosty.