Jdi na obsah Jdi na menu
 


HRT Silvestr a Nový rok 2011 - úterý 28.12. aneb Dan´s 40th

27. 12. 2010

V úterý 28.12. jsme společně oslavili jak Danovy čtyřicátiny, tak týmového "Silvestra". Všichni - mimo Hnáty - se sešli již v 18 hodin v Bowling Baru ve Vršovicích.

1dan.jpg

Hodinové zpoždění vedoucího nebylo příliš konkretizováno, ale všem se omluvil a v 19 hodin se začalo naostro. Poté následovalo  předávání darů Dandymu ( poukaz na 20 minutovou jízdu Hummerem v terénu, odborná literatura od Dalibora Janka Horký volant atd. ),

3dan.jpg

od 20 hodin dvouhodinový bowlingový maratón mezi týmem A HRT a týmem B HRT, dále dobře půlhodinový paralelní rallyeový souboj " na život a na smrt " Hnáty a Balůa  s identickými Subary WRC na rallye simulátorech a poté - po odstranění drobných technických závad - i promítání záznamů z let nedávno minulých.

2dan.jpg

V zápalu nabitého programu, který režíroval Dandy, jsme zapomněli na novoroční přípitek, takže jsme se plynule přenesli do jubilejního roku  a nové sezóny bez rušivých zvuků novoročních petard a ohňostrojů.

4dan.jpg

Večer se opravdu povedl a stále bylo co dělat.

Dane, bylo to prostě perfektní!

P.S. Ještě jednou se všem omlouvám za zdržení...ještě, že to nebylo na Nový rok!!!

Hnáta v.r.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Dandy, 1. 1. 2011 19:21)

Díky, byli jste skvělí a z dárků mám ohromnou radost. Jakmile budu znát termín pro Hummera dám vědět ;-)

Oslava

(Balů, 29. 12. 2010 10:13)

Pokud mohu hovořit za sebe, oslava se velice vydařila, tímto bych chtěl poděkovat Danovi, za jeho pohostinost, ostatním za příjemnou zábavu a konstruktérům herních automatů Sega Rallye zvlášť za jejich vynikající nápad :-)