Jdi na obsah Jdi na menu
 


HRT vánoce 2017 a Nový rok 2018

7. 12. 2017

vanocni-stromecek.jpg Podle našeho kalendáře ( HRT ) letos vyšel Štědrý večer na 13. ledna 2018 ( běžného kalendáře ) a příchod Nového roku jako tradičně o půlnoci na neděli 14. Sešli jsme se v Praze na centrále v Michli  ( někteří nedočkaví již po třetí hodině odpolední - konec konců bylo to tak vyhlášeno). Ostatní ( Balů a Dandy ), později a zbytek ( Sýkorka ) se omluvila smskou. Program večera byl volný. Mužská část členů HRT začala dobrou whiskou, ženská část se dala na sladší pití.

vanocehrt7.jpg

Nikdo nic nepřehnal, a právě dík tomu  jsme mohli  zasednout kolem 19. hodiny k večeři a důstojně tak zahájit oslavy Štědrého dne.

vanocehrt1.jpg

Po polévce se servíroval klasický hrťácký slavnostní druhý chod ( řízek z vepřové krkovice anebo kuřecí s bramborovým salátem tety Lin ). Večeři jsme zakončili kávou a vánočním cukrovím. 

vanocehrt5.jpg

Letos kupodivu Balů nebyl tím, kdo by na rozbalování dárků pospíchal, přesto jsme s dárky neotáleli a Dejmal ( jako stále služebně nejmladší ) začal dary rozdávat. Dárky byly krásné i žertovné, některé jsou k vidění na fotografiích.

vanocehrt4.jpg

Večer pokračoval i tradičním promítáním starých DVD. Především sedlčanské testování patří jistě již k naší kultovní tvorbě. Večer rychle uplynul a někteří museli stihnout poslední autobusové spoje domů. Oslavy jsme ukončili kolem jedné hodiny ranní.

v.r. Hnáta

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

účast

(Martin, 8. 1. 2018 20:34)

Omlouvám se ale letos mi to nevyjde. :(