Jdi na obsah Jdi na menu
 


Setkání velmistrů Velké rodiny ve Žďáře

19. 3. 2007

Setkání velmistrů se změnilo na setkání HRTeamu a hostů. Za náš tým se zúčastnili všichni, za hosty pak Tereza a Eliška Dvořákovy, pejsek Alvička a jeden cvičený potkan domácí - nezjištěné totožnosti.

Někteří přijeli již v pátek, druhá část přijela odpoledne v sobotu. Společný program byl zahájen stolním tenisem a posléze následoval i fotbálek. Večer se za silného větru s menšími obtížemi grilovalo, ale hlavně se promítal téměř kultovní sovětský film "Gonščiki" ( v osmdesátých letech v českých kinech pod názvem Rallye Modrý průsmyk ) v originálním - ruském - znění, bez českých titulků, což naší generaci vyrostlé na výuce ruského jazyka až tak nevadilo, i když , některá slovíčka nám zůstala utajena. Naštěstí šlo z dané situace vydedukovat, o co go.

Nedělní pěší výlet po okolí Žďáru nás zavedl až na plánovanou testovací trať a nebýt toho, že na polích bylo čerstvě rozmetáno, zdrželi bychom se zde déle.Někteří členové týmu se na procházce bavili opravdu nevázaně, což by podle slov vedoucího někteří hosté, kteří se na sraz nedostavili, těžko chápali. Počasí nám celý víkend přálo a v neděli se nám ani nechtělo zpět do Prahy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

setkání

(sýkorka, 16. 3. 2007 15:27)

taky asi nepřijedu sama.

Re setkání

(Hnáta, 16. 3. 2007 14:15)

...no a teď do toho ty akcie Západopacifického těžebního...

Setkání

(Balů, 15. 3. 2007 20:02)

Jsem znechucen celkovou situací, cena ropy neustále kolísá, mezinárodní vztahy taky nejsou nejrůžovější a z toho plyne zřejmě neučast na setkání VR.Navrhuji do budoucna jednou pro vždy zrušit jakákoliv setkání a vůbec nic nepořádat, Vše se kamsi vytratilo ...

To Balů

(Hnáta, 15. 3. 2007 7:42)

Vyzývám Balů, aby nesakroval ve svých příspěvcích.

Katze

(Balů, 14. 3. 2007 22:34)

Donnerwetter!Ekelhaft schmeichlerisch eine Katze!Himlfixlaudonalelujaterentete!

Micina Hnátovi

(sýkorka, 14. 3. 2007 15:57)

já to věděla...

přihláška

(Šibinka, 14. 3. 2007 15:17)

prosím pelíšek pod stolem u kamen, co nejdál od Alvičky - kdyby náhodou. Vodítko a náhubek mi panička bere.

Příspěvky

(Balů, 14. 3. 2007 13:46)

Kurňa, pište jak Vám zobák narost, germanisti!

repřihláškaSýkorka

(Hnáta, 14. 3. 2007 12:47)

Freue Grossmich!

a o tom to je - odpověď pro Balů

(lindovka, 14. 3. 2007 11:06)

Někteří lidé vstoupí do vašeho života a rychle z něj odejdou. Jiní však v něm nějakou dobu zůstanou a zanechají stopy v našich srdcích.V dnešní době je těžké takové lidičky najít. Já jich pár našla a moc jim děkuji za to že jsou.

přihláška

(sýkorka, 13. 3. 2007 22:41)

Meine liebe Katze fahrt mit uns.

Pro včechny z VR

(Balů, 13. 3. 2007 9:03)

Myslím, jak čet a četu, že nemá smysl pořádat nějaké srazy a už vůbec ne je plánovat jen půl roku dopředu a už vůbec ne, měnit kvůli někomu termín.Jsem ten poslední, kdo může kecat do VR, ale jako host Vám říkám, kam se vše podělo? Kde je minulost a vzpomínky?Kde je ta dobrá parta, že se ani jednou za rok nemůže sejít?Co je dnes přednější a důležitější, než staří dobří přátelé, to jich máte všichni tolik, že si jich nevážíte?Ať si to každý přebere.Howk, domluvil jsem.

dodatek a oprava

(Hnáta, 13. 3. 2007 7:33)

Oprava: ne z Hollerem, ale s Hollerem...
A dodatek: přijedu v sobotu, páč musím ještě na skok přes Budějce!

Re dlabanec a přihlášky

(Hnáta, 13. 3. 2007 7:30)

Souhlasím se Sýkorkou, nenakupujte nic dopředu, maximálně 2 nebo 3 lahvičky červeného, pár piv a něco naložit na gril, protože ještě vůbec nevíme, jestli tam nebudeme víceméně pouze my z týmu. Včera jsem mluvil z Hollerem ( Jirkou samozřejmě ) a byl překvapený, že je to už tento víkend, protom jsem volal mladýmu a ten s tím taky nějak nepočítal ( jede ještě pro mladšího kamsi ). Trochu mě štve, že kvůli těm Portugalcům jsme hýbali s termínem už v prosinci, aby se to nekřížilo a teď tam nikdo z nich nebude. No, nic, řeknem si to na místě a pojmeme to jako výjezdní poradu před závody. Doufám, že od nás tam budeme všichni, ještě budu dnes mluvit s Emilem...Jo a samozřejmě se také přihlašuju,...a pokud to vyjde, nebudu sám.

dlabanec

(sýkorka, 13. 3. 2007 1:06)

vzhledem k počasí by každý mohl přivézt něco naloženého na grilování.chléb náš vezdejší by jsme nakoupili cestou,vidím to jako nejschůdnější.polévky viz Jana.M.

Přihláška

(Balů, 12. 3. 2007 17:17)

No , já se raději napíšu jako host, přijedu v sobotu po práci, cca kolem 18 h veěer, jídlo si přivezu, dajaků flaščičku vínka dovézu(nejednu), spacák budu mít, nic jiného mi netřeba.

přihláška

(lindovka, 12. 3. 2007 15:53)

tak já se snad ani přihlašovat nemusím, jen by mne zajímalo jak to bude s jídlem. Navrhujeme obě s Mirkou - polívky, které jsme ochotny udělat a večer grilování. Bud si každý doveze, nebo se hromadně nakoupí něco na gril. Víno jsem ochotná zajistit stejně jako loni. Zatím jsme se domlouvaly s Mirkou předběžně, ale vzhledem k tomu, že nevíme téměř nic konkrétnějšího, tak nic neřešíme. Páčko a doufám že shledání bude ve stejném počtu jako loni.