Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štědrý večer Hnata Racing Teamu - 18.12.2010

20. 12. 2010

Vánoce týmu HRT v současné době probíhají.

Obrazek

Letos totiž podle HRToriánského kalendáře vyšel Štědrý večer na sobotu 18. prosince. Pomalu jsme se scházeli  u Dr. Hause a Lindovky na Vinohradech již od 15 hodin ( Sýkorka ), poté Hnáta těsně po 16., a ostatní po 17. hodině. Plejádu pozdních příjezdů tradičně završil Pytlák.

Obrazek

Na rozbalování dárků - jako vždy - pospíchal Balů, takže jsme neprotahovali ani přípitek, ani štědrovečerní večeři o 3 chodech ( aperitiv, vývar s játrovými knedlíčky a řízečky z vepře i kuřete s dokonalým bramborovým salátem ) a služebně nejmladší člen RT HRT - Radim Nejman rozdal dárky všem členům.

Obrazek

A potom jsme se celý večer radovali z dárků a rozešli se až těsně před půlnocí s tím, že oslavy vánoc ukončíme až 28. prosince, kdy v HRToriánském kalendáři najdete do 23:00 hod "Silvestra" a poté, za zvuku rychlých špuntů, již nastane toužebně očekávaný "Nový HRT rok". Rok pro náš tým jubilejní...

Obrazek

Obrazek

HRTventní věnec

Hnáta v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vánoce

(Dandy, 21. 12. 2010 21:30)

Rovněž i já se připojuji k pochvale hostitelům. Děvčatům dík za fantastické "žrádýlko" a všem díky za dárečky a hlavně za tradiční pohodovou atmosféru, kdy ani Balů až tak moc moc neprudil, kdy že to už půjdeme ke stromečku ;-)

Vánoce

(Balů, 20. 12. 2010 11:02)

Chtěl bych poděkovat Tetě Lin a Dr. Hausovi za krásně připravenou štědrovečerní tabuli, vytvořenou atmosféru Vánoc a Hnátovi za perfektně vyvedený HRTventní věnec. Všem děkuji za krásné dárky.

RE RE

(balů, 13. 12. 2010 19:46)

Hnidopichu

Re:Věnec

(Hnáta, 7. 12. 2010 20:36)

To je opravdu dobrý nápad, ale jestli mohu za sebe:
Nechtěl bych mít takovýto "věnec" doma. První týden by to sedm dní chrchlalo na jeden válec, druhý by to šlo na dva, třetí by to huhlalo na tři válce a teprve před vánoci by to běželo jak má. Tři týdny poslouchat, jak se to hádá.

Věnec

(Balů, 6. 12. 2010 20:49)

Měl bych návrh na příští rok. Na klasickém adventním věnci se postupně zapalují 4 svíčky. Navrhoval bych mít HRTventní motor, čtyřválec a každou HRTventní neděli postupně startovat s jednou, dvěmi, třemi a nakonec se čtyřmi svíčkami.