Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štědrý večer Hnata Racing Teamu

7. 12. 2009

Podle Hrtoriánského kalendáře letos vyšel Štědrý večer na sobotu 19.12. Sešli jsme se kolem páté hodiny již popáté v novodobé historii HRT v rámci týmových vánoc. Tentokrát to bylo poprvé v Londýnské ulici u Aleše a Jany ( Dr. House a Lindovka ). Z důvodů nemoci, velkého pracovního nasazení a neočekávaných návštěv ze zahraničí se omluvilo několik členů realizačního týmu ( Džarda - nemoc, Sýkorka - pracovní směna, Pinďa - návštěva ze Států, Dejmal - netrefil ).

Po zdlouhavém přípitku vedoucího a po vynikající večeři došlo na motivační promítání záznamů z MS a historie skupiny B, při kterých jsme opět tradičně zahazovali řidičáky a trhali licence.

Následovalo rozdávání dárků a veselí až do půlnoci.

Obrazek

Myslím, že jsme touto akcí opět stvrdili týmového ducha HRT a dokázali si, že jsme dobrovolným sdružením lidí se stejným zájmem a cíli, pro které sounáležitost se žlutočerným logem znamená především společný zájem, společné zážitky a snahu o pozitivní prezentaci týmu v očích motoristické veřejnosti.

Hnáta v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dárky

(Balů, 10. 12. 2009 20:39)

Slibuji, letos opravdu nebudu nikoho otravovat neustálým požadavkem na rozbalování dárků, klidně si je rozdávejte třeba v deset večer, neřeknu ani popel. Busu tak tichej, až tím budu nápadnej...