Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve stopě Valašské zimy - 6. února 2010

28. 1. 2010

Tak, jak již bylo avízováno, letošní Valašské zimy se zúčastnila posádka z Velké Británie George McPrezzie se spolujezdcem Peter O´Fightin´forhonour na - od našeho týmu pronajatého - vozu Favorit 136 L. Jeli jako předjezdci a zároveň nám pomáhali s vyzkoušením nového nastavení podvozku. Část realizačního týmu  HRT zabezpečovalo servisní zázemí ( Dandy - sběr dat, Balů - servis, Hnáta - servis ).

Obrazek

Ve Vizovicích bylo podstatně více sněhu než  v Edinburgu.

Britská posádka se přesunula z Prestwicku do Edinburgu a poté letecky do Prahy již v pátek 29. ledna. V sobotu 30. se  na chvíli zastavili na akci serveru ewrc v Radotíně, kde jsme s nimi natočili i krátké interwiew. Ve čtvrtek 4. února  odjeli z Prahy do Vizovic a v pátek se na místě seznámili s tratí. Pro pořadatele Ve stopě Valašské zimy je velkou poctou, že se McPrezzie a O´Fightin´forhonour jejich soutěže zúčastnili, protože jí dali přednost před účastí na takřka domácí Galway Rallye ( 5. - 7. února, Irsko ). Náš tým  zajistil přepravu soutěžního a tréninkového vozu taktéž ve čtvrtek 4. února.

Rozhovor s posádkou ( preview Ve stopě Valašské zimy 2010 ):

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Další fotografie z Valašky na :  http://dan-viper.rajce.idnes.cz/Stopa_Valasske_zimy_2010/

Svou účastí s naším vozem skotská posádka splnila naše očekávání. Sesbírali jsme potřebná data pro další využití na soutěžích Rallye Cupu a VP. Favorit fungoval bez větších problémů celou soutěž a po odstranění několika nedostatků a doladění plnění motoru bude schopen nasazení v soutěžích Rallye Cupu 2010.

Hnáta a Dandy v.r.

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:D :D :D

(anonymka, 18. 2. 2010 10:16)

no pěkný :D :D :D opravdu sem nemohla uvěřit že jeden z těch chlapů je můj táta :D :D

Valaška

(Dandy, 14. 2. 2010 0:29)

Hele Hnáto, nepomlouvej ty skoty, náhodou předvedli symatický výkon. Musíš si uvědomit ten rozdíl kultur, odlišný přístup k životu a hodnotám. To není jako u nás, kdy si věcí tak málo vážíme: Bác s autem do škarpy, v lepším případě urvat nárazník ve sněhu. A to ani nemluvím o tom, že u nich se dává led do SKOTSKÉ a ne na silnici!

Valaška

(Hnáta, 12. 2. 2010 18:09)

Ještě že se ta ostuda nestala nám, ale těm Skotům...

Valaška

(Krteczek, 1. 2. 2010 12:21)

Vy jste volovééééé :-D Jsem se málem počural. Každopádně držím palce!!!