Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plán činnosti na sezónu 2011

8. 2. 2011

 

V letošní sezóně – v dubnu 2011 -  náš tým oslaví  25. výročí fungování na poli rallye a trabantkrosu, o to víc je tato sezóna pro nás pro všechny více zavazující a motivující pro vyšší výkony zakončené dobrým umístěním v závodě. Plán dalšího rozvoje HRT směřuje především k větší účasti na RC a VP, k pravidelnému nasazení dříve náhradního vozidla ( ŠKODA Favorit 136 L ), přechod k lepším pneumatikám ( Kumho ), zahájení odložené stavby ŠKODY 130 LRC, nasazení nové evoluce ( EVO 4 ) Trabantu 601 WRC a osazení nového motoru do ŠKODA 1000 MB RCRC.
 
Posádka Balů – Dandy má v plánu účast na kompletním seriálu Rallye Cup 2011 s výjimkou Rallye Litoměřice ( tzn. 4 soutěže z 5 ) s modernizovaným vozem Š 1000 MB RCRC.
 
Posádka Dandy – Radim plánuje start v takřka  celém Volném poháru ( s výjimkou Rallye Posázaví a Rallye Budějovice ) s inovovaným vozem Š Favorit 136 L.
 
A posádka Hnáta – Pytlák se zúčastní  v Rallye Cupu 2011 Rallye Vamberk, Rallye Pardubice a Rallye Střela s Trabantem EVO 4 WRC. Na Rallye Žihle a Rallye Litoměřice vypomůže Hnáta  Jiřímu Formánkovi jako spolujezdec v Trabantu.
 
Tento ambiciózní plán je zaštítěn nejenom týmovým jubileem, ale především nezměrnou prací, finančním zajištěním, vzájemnou technickou výpomocí jak při přípravě techniky, tak i v depu a při dopravě techniky, obnovením testovacích dnů a celkovým úsilím  realizačního týmu HRT pro zlepšení podmínek posádek. Za zmínku stojí především letošní plánované soutěžní vytížení Dana Zmijarova, které bude značné. Motivaci však máme, technika se připravuje a bude  včas hotova  a cíl je nám všem známý.
 
Jubilejní rok vzniku týmu by měl být oslaven především lepšími výsledky, a k tomu celé naše úsilí spěje.
 
Hnáta v.r.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kalendář pro Trabiky

(Krteczek, 21. 2. 2011 18:15)

Čau klucí. Tady posílám inspiraci. Kalendář kde bude možné vidět pár duroplastových závoďáků :-) http://www.trabime.cz/upload/df/tid_105/pid_15234/nastenny2011_twrc_nahled.jpg