Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výnos č. 1/2010 Sb. HRT

21. 1. 2010

ObrazekTento výnos upravuje zápůjční podmínky cateringové Avie:

1. Řidič

Cateringová Avie může být řízena pouze členem realizačního týmu HRT ( dále jen RT HRT ), ne členem hostujícím, či externí spolupracující osobou.

2. Financování provozu

2.1. V případě přepravy na a ze závodů, na a z testování a na a z promo akcí, pokud bude přepravováno závodní vozidlo na přívěsu, hradí náklady na PHM majitel přepravovaného závodního vozidla.

2.2. V případě přepravy různých předmětů osobní potřeby ( např. stěhování ) a dalších cest soukromého charakteru, vozidlo musí být řízeno výhradně a pouze členem RT. Pokud se uplatní sazba S, zaplatí po výpůjčce do fondu paušální částku Kč 100 za každý den výpůjčky + částku Kč 4 za každý najetý kilometr. Pokud se uplatní sazba NK, zaplatí po výpůjčce do fondu paušální částku Kč 200 za každý den výpůjčky + částku Kč 7 za každý najetý kilometr. Částka za kilometr obsahuje průměrnou spotřebu PHM na kilometr ( cca Kč 3 ) + Kč 1 ( sazba S ) nebo Kč 4 ( sazba NK ) kilometrovou náhradu za amortizaci. PHM jsou v těchto případech hrazeny ze zdrojů fondu.

3. Povinnosti řidiče a vypůjčitele a výjimky z plateb

3.1. Řidič je podle bodu 2.2. i vypůjčitel a zodpovídá za to, že vozidlo ze soukromé cesty vrátí uklizené a uvedené do původního stavu před výpůjčkou ( tzn. včetně vybavení ).

3.2. Řidič je povinen jakoukoliv cestu zapsat do knihy jízd. Do soukromých kilometrů zapisuje kilometry vypůjčitel podle bodu 2.2.. Do služebních kilometrů píše kilometry řidič podle bodu 2.1. anebo

3.2.1. pokud jede pro potřeby členů týmu ( vyhlášení, cateringové služby pro posádky, servisní podpora apod.). PHM v tomto případě hradí společně a nerozdílně podporovaní jezdci, nebo - po dohodě většiny RT HRT - je hrazeno z fondu.

3.3. odstavec vypuštěn

3.4. Závady, které vzniknou během cesty, buď opraví sám, nebo nahlásí jinému členu RT HRT, popř. zapíše do knihy jízd. Drobné výdaje s opravou či údržbou do Kč 300 může uplatnit k proplacení z fondu bez předchozího nahlášení. Nad tuto částku musí být oprava ( a náhrada nákladů s tím související ) odsouhlasena většinou členů RT HRT - pokud je to technicky možné. V případě hrozícího prodlení musí být odsouhlasena alespoň jedním členem RT HRT.

3.5. Všichni zúčastnění členové RT HRT na soutěži zaplatí do fondu za využití cateringových a ubytovacích služeb jednorázový poplatek  na výdaje cateringu. Poplatek činí Kč 50 / osoba / soutěž.

4. Naturální plnění členských povinností

Po dohodě s většinou RT HRT je možno investovat do vnitřního vybavení či do opravy Avie a tyto vynaložené prostředky mohou být na žádost člena - investora odečteny od povinnosti plateb členských příspěvků ( tzv. naturální členské příspěvky ).

Tento výnos platí datem vydání ( předchozí návrh proběhl půlročním schvalováním ).

21. ledna 2010                                                               Hnáta v.r.